Adresse

By Nila
Fynsvej 49
5500 Middelfart
CVR.: 38969609

Levering

ByNila sender med DAO  via. coolrunner.dk, her er leveringstiden 2-5 dage. Dog skal der tages forbehold for weekend, ferie, helligdage eller eventuelle forsinkelser fra DAO. Alle forsendelser sendes til din nærmeste pakkeshop, til 39,- eller du kan få fri fragt ved køb over 499,-. DAO benytter et mail – og sms-service, der oplyser, hvor din pakke kan spores, og hvornår din pakke leveres eller kan afhentes på nærmeste posthus eller pakkeboks.

Det er som kunde dit ansvar, at oplyse de korrekte informationer til levering. Skulle det ske, at pakken kommer retur til By Nila af denne grund, er det dit ansvar som kunde, at betale for et nyt fragtgebyr på 39,-.

Hvis du vil spare fragten, er der også mulighed for afhentning af de bestilte varer hos vores webshoplager. Der vælges under forseendelse ”Afhent selv hos ByNila (Fynsvej 49, Middelfart)”, du skal selv hente personligt og medbringe din ordrebekræftelse. Dine varer kan derefter hentes på vores webshoplager, Fynsvej 49, 5500 Middelfart, efter aftale via. mail [email protected] eller tlf. 23 34 30 28. Har du spørgsmål, kan jeg altid kontaktes på tlf.

Hvis du bestiller afhetning på ByNilas lager, skal du lave en aftale om hvornår din pakke kan hentes.

Afhentning af ordre 

Du har mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Middelfart. Du kan under forseendelse vælge “afhent selv hos ByNila”, derefter skal du blot aftale en tid hvor du kommer og afhenter.

Du kan aftale tidspunk via. sms (23343028) mail ([email protected]) eller via. de Sociale Medier.

Persondatapolitik

Alle informationer og fortrolige oplysninger opgivet til By Nila opbevares sikkert, ingen oplysninger bliver derfor overdraget til andre.

Betaling

Hos By Nila betaler du sikkert og kan benytte følgende betalingsmetoder:
•    Dankort/Visadankort
•    Visa/Visa Electron
•    MasterCard/Maestro
•    Mobilepay
•    Viabill

Kun det godkendte beløb på din bestilling kan fratrækkes, hvilket sker straks når varerne afsendes fra By Nila.

Alle priserne er i danske kroner (DKK), pålagt dansk moms på 25%, og uden fragt.

Bestilling

Ved bestilling på www.bynila.dk laver vores ordresystem automatisk en ordre i dit navn. Denne sendes efterfølgende til den, på ordren, oplyste mailadresse.

Returnering/Reklamation

Skulle det ske at du er utrilfreds med dit køb, skal varen returneres inden for 14 dage efter købet hos By Nila.dk.

Ved returnering kontakt: mail: [email protected] og skriv “RETUR” under “emne”, derudover udfyld med informationer om dit ordre nr., køb og hvad der ønskes med dine varer, – herefter får du tilsendt returlabel, som skal på pakken, så varen sendes retur uden omkostninger for kunden.

Vær opmærksom på at LAGERSALGS varer byttes ikke!

Ved returnering får du også tilsendt en returseddel (kan også printes nedenfor) som du SKAL vedlægge i din pakke, hvor du udfylder med dit ønske med returnering. Er denne returseddel ikke vedlagt, eller er returseddel ikke udfyldt, forbeholder By Nila sig retten at sende et tilgodebevis svarende til beløbet af de returnerede varer!

Du kan også printe retursedlen nedenfor, så du har den klar til når du sender ByNila en mail, hvor du i mailen, vil modtage et link til din returlabel.

PRINT RETUR SEDDEL HER!

Varen skal returneres i ubrugt stand. Er varen taget i brug eller returneres den i forringet stand, forbeholder By Nila sig at kunne afvise returneringen.

Benytter du dig evt. af vores service med gratis returfragt – se mere under ”Returnering”, betaler By Nila for retur fragten.
Vælger du selv at afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen, er det på eget ansvar. Du har, som kunde, det fulde ansvar for de returnerede varer, indtil de er tilbage fysisk hos By Nila. Det vil sige, at du hæfter for bortkommelse og tab af pakker, der ikke ankommer til vores adresse. Send derfor ALTID med track and trace, så pakken kan spores.
Efter By Nilas modtagelse af varen samt vurdering af varens tilstand tilbagebetales varens pris, på den konto købet er foretaget på.

Hvis du ønsker at ombytte dit køb til en anden vare, i en anden farve eller størrelse, er der gratis ombytning. Du kan også vælge at få et tilgodebevis, der kan benyttes ved et senere køb.

Der er 2 års reklamationsret hos By Nila.

Kundeservice

Ønsker du at komme forbi og se udvalget, eller prøve tøjet, kan du altid aftale en tid på mail eller tlf. Du er mere end velkommen til at komme forbi til lidt shopping 😉

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, så vi kan hjælpe dig.

Send gerne ris og ros på [email protected]bynila.dk eller ring på tlf. 23 34 30 28.
Find os på Facebook: ByNila eller Instagram: @byNila.dk

De kærligste hilsner fra  
Katrine Nielsen